Imprezy okolicznościowe
Restauracja „Uśmiech” to także oferta kompleksowej organizacji imprez okolicznościowych – przyjęć, spotkań, balów i bankietów. Nasze doświadczenie jest gwarancją stosownej atmosfery sprzyjającej wspólnemu przeżywaniu wyjątkowych momentów oraz rocznic. Wszystkie spotkanie organizujemy dokładnie tak, jak wyobrażają to sobie nasi Klienci – każde spotkanie w przestrzeniach „Uśmiechu” będzie szczególnym wydarzeniem.
Do naszej oferty należy możliwość stworzenia indywidualnego menu na każdą okazję, jesteśmy również elastyczni w kwestii aranżacji sali restauracyjnej - zgodnej z charakterem imprezy. Tak samo jak Państwo uważamy, że każde przyjęcie musi być szczególnym wydarzeniem, a o dobrej marce naszej restauracji świadczą pozytywne rekomendacje zadowolonych Klientów, którzy organizowali z nami swoje wesela, spotkania firmowe, studniówki, przyjęcia z okazji rocznicy ślubu i wiele innych, w tym sprawdzone formy spotkań okolicznościowych jaką są bankiety pracownicze.
Jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły organizacyjne, dobrze wiemy że bal nie musi być wydarzeniem wymagającym strojów wieczorowych, a bankiet powinien przebiegać zgodnie z preferencjami uczestników. Z „Uśmiechem” organizacja imprezy okolicznościowej w żadnym wypadku nie jest skomplikowana, po konsultacji poprzedzającej spotkanie przygotowujemy – samodzielnie, lub wspólnie z Państwem – szczegółowy plan dnia, który spędzimy razem. Służymy radą i doświadczeniem, a przy tym zawsze jesteśmy konkurencyjni cenowo. Zapraszamy do kontaktu i omówienia imprezy, która odbędzie się w naszej restauracji.
Imprezy okolicznościowe - Menu potraw:
ZUPY: rosół z makaronem domowym pomidorowa z ryżem gulaszowa flaki żurek krem z pieczarek krem z brokuł krem z borowików cebulowa z grzankami i żółtym serem kołduny w barszczu lub rosole uszka w barszczu
II DANIA: polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym lub grzybowym karkówka z pieczarkami karkówka pieczona w sosie kotlet schabowy kieszeń schabowa z żółtym serem lub pieczarkami wiejski kotlet schabowy kotlet wieprzowy z ananasem filet wieprzowy w sosie pieczeniowym stek wieprzowy z cebulką sznycel z jajkiem sadzonym filet z indyka w jasnym sosie filet drobiowy de volaille sakiewka drobiowa ze szpinakiem łosoś grillowany
DODATKI: ziemniaki, frytki, rozetki, cząstki ziemniaczane zestaw surówek, warzywa gotowane
DESER: lody z bitą śmietaną i owocami sernik domowy tort okolicznościowy
kawa lub herbata |
ZAKĄSKI: półmisek wędlin półmisek mięs pieczonych galantyna drobiowa befsztyk tatarski melon w szynce parmeńskiej szparagi w szynce roladki nadziewane w auszpiku galaretka drobiowa/ wieprzowa sałatka jarzynowa sałatka śledziowa sałatka capresse sałatka grecka sałatka z tuńczykiem sałatka z kurczakiem grillowanym matiasy w oleju koreczki śledziowe śledź firmowy węgorz wędzony ryba po grecku ryba po grecku z brzoskwinią ryba po wileńsku w cebuli ryba w galarecie (do wyboru) jajo garnirowane pieczarką jajo w sosie tatarskim
pieczywo masło sosy zimne świeże warzywa UZUPEŁNIAJĄCE DANIA GORĄCE: Strogonow szaszłyk wieprzowy pieczone udko z kurczaka udko faszerowane pierogi z mięsem pierogi z kapustą i grzybami pierogi ruskie pierogi mix paszteciki z mięsem lub kapustą i grzybami krokiety z mięsem bigos barszcz czerwony |